Naujienos & Tinklaraštis

Algas Calcareas jūros dumbliai
By gruodžio 23, 2020 0 Komentaras

Algas Calcareas jūros dumbliai

Kas yra Algas Calcareas jūros dumbliai?
Pagrindinė Royal Green Bone Food komplekso kaulams sudedamoji dalis yra unikali augalinės kilmės Algas Calcareas raudonųjų jūros dumblių rūšis, renkama rankomis Pietų Amerikos pakrantėse. Raudonieji dumbliai auga atogrąžų jūriniuose vandenyse ir skiriasi nuo mums geriau žinomų gėlavandenių žaliųjų ar rudųjų dumblių, tokių kaip spirulina ar chorela. Raudonieji dumbliai paprastai yra sudėtingesni nei kiti dumbliai tiek ląstelių, tiek struktūriniu lygiu.
Visumoje Algas Calcareas yra į kivi panašūs raudonųjų dumblių kamuoliukai, kurių gyvavimo ciklas yra 180 dienų. Šie raudonųjų dumblių kamuoliukai vandenyno dugne prisitvirtina prie jūros augalų ir ramiai sau gulėdami auga, bei natūraliai kaupia maistines medžiagas, kurių gausu jūros pakrantėse. Užaugę kamuoliukai atitrūksta nuo jūros augalų ir po truputį natūraliai yra išmetami į krantą. Tuomet ir ateina laikas juos surinkti. Algas Calcareas rankomis renkami atokiose Pietų Amerikos vietovėse. Juos renka tam apmokyti vietiniai gyventojai per 48 valandas nuo išmetimo į krantą atoslūgių metu. Taip užtikrinama, kad visi mineralai ir maistinės medžiagos išliks nepakitę. Jų niekada nerenka iš vandenyno dugno, tam kad nebūtų daroma žala aplinkai ir nebūtų pažeidžiamas šio puikaus jūrinio regiono ekologinis balansas. Surinkti kamuoliukai yra nuplaunami ir džiovinami saulėje. Tuomet jie yra sumalami ir taip gaunama pagrindinė Royal Green Bone food sudedamoji dalis- raudonųjų dumblių milteliai. Siekiant užtikrinti saugumą, kiekvienama partija tikrinama dėl mikrobiologinės taršos, matuojamas mineralų kiekis. Tai yra visiškai natūrali sudedamoji dalis, kurios apdirbimo metu nebuvo naudoti jokie priedai, ekstraktai ir cheminės medžiagos.
Jums turbūt iškilo klausimas kaip šie maži kamuoliukai yra susiję su kaulų stiprumu?
Viskas prasidėjo nuo eksperimento, kai šie raudonieji dumbliai buvo panaudoti plieno gamyboje. Mechanikos inžinierius dr. Markosas Normanas nusprendė šiuos dumblių kamuoliukus panaudoti kitaip. Tuo metu inžinieriai Amerikoje sprendė kaip sumažinti plieno lydymo temperatūrą ir sėkmingai naudojo kalcį iš austrių kiauto. Tačiau dr. M. Normanas, užaugęs Pietų Amerikoje, rekomendavo jiems pabandyti naudoti vietinius jūrinius dumblius, kurie būdavo išmetami į krantą netoli jo namų. Tai buvo Algas Calcareas dumbliai. Dr. M. Normanas suprato, kad šie dumbliai geriau išlaikys temperatūrų sintezę nei austrių lukštai. Ir iš tiesų, šie mineralais turtingi dumbliai sumažino plieno lydymosi temperatūrą nuo 1700 iki 1300 laipsnių. Jis taip susižavėjo jų univesalumu, jog paliko savo darbą ir ėmėsi gilintis į šio dumblio pritaikomumą ir šie jo tyrimai truko net 29 metus. Kai jis sugrįžo namo, pradžioje jis pradėjo eksperimentus su šio dumblio pritaikymu žemės ūkyje. Jis nustatė, jog mineralais turtingi Algas Calcareas dumbliai gali kuo puikiausiai atkurti mineralų ir mikroorganizmų kiekį dirvožemyje. Tai buvo naudinga trąšų gamykloms, kurios kasmet įsigydavo tonas suakmenėjusių jūros dumblių smėlio. Dėl efektyvumo daugelis trąšų įmonių ir dabar teikia pirmenybę Pietų Amerikos jūrų dumbliams o ne cheminėms trąšoms. Visa tai paskatino dr. M Normaną pradėti domėtis kam dar šis mineralų gausus jūros turtas galėtų būti naudingas?
Nuo 1977 metų dr. M. Normanas pradėjo rekomenduoti Pietų Amerikos gyventojams, kuriems trūksta kalcio, vartoti Algas Calcareas dumblius. Jis buvo jau tuomet įsitikinęs jų nauda sveikatai, nors moksliškai pagrįsti tyrimai, kuriuos turime dabar, tuo metu dar nebuvo atlikti. Šiandien jau yra žinoma, jog Algas Calcareas raudonieji dumbliai yra labiausiai mineralų koncentruotas augalas Žemėje. Šiandien yra atlikta be galo daug studijų, įrodančių jog jie ne sulėtina kaulų nykimą, ką daro tradiciniai kalcio papildai, o padidina kaulų tankį.
180 dienų klinikiniai AlgaeCal kalcio tyrimai (2007 vasaris)
Preliminarūs moterų po menopauzės (50 metų ir vyresnių), kurios užbaigė 6 mėnesių vartojimą, tyrimai parodo didesnį nei 2% metinį kaulų tankio augimą, vietoje prognozuojamo neigiamo -1%, kas rodo didesnį nei tikėtiną 3% grynąjį prieaugį. Nebuvo pastebėta jokio žymaus šalutinio poveikio.
The University of Texas Medical School.
Tai yra viena iš daugelio studijų, įrodančių šio kalcio šaltinio efektyvumą. Ir taip yra todėl, kad sveikas kaulas ir Algaes Calcareas jūros dumbliai turi beveik identišką mineralų sudėtį. Taigi jei norite padidinti kaulų tankį ir subalansuoti jų subtilią mineralizaciją, rinkitės kalcio papildus iš Algaes Calcareas raudonųjų jūros dumblių.

Leave a comment

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.